De grootste Ibizamarkt van Almere is er weer!

Het is bekend gemaakt! De Ibizamarkt Almere is op woensdag 28 augustus in Almere Haven. Net zoals vorig jaar verwachten e weer een enorme toeloop van zomergasten, vakantievierders, strandliefhebbers, Almeerders en natuurlijk kraamhouders! Heb je belangstelling om een standplaats te huren op de grootste Ibizamarkt van Almere? Neme dan contact met ons op!

Midden tijdens Zomer in Haven, het jaarlijkse zomerfeest in Almere Haven, is er de Ibizamarkt. Dit jaar kun je zelfs tegen een kleine vergoeding, bottervaren? Verwacht een  drukte die ons elk jaar weer verrast. Een bonte verzameling van kramen met allerhande zomerwaar. En heerlijk verpozen op de terrassen in het centrum en aan de haven. Zorg dat je erbij bent.

Vorige jaren stonden er meer dan 70 kramen door het hele centrum van Almere Haven zelfs tot op de havenkom bij het water. Meer dan 15.000 bezoekers op één dag!  Wil jij ook een prachtige dag ervaren? Wil je met je kraam aanwezig zijn en een goede verkoop ervaren door de enorme toeloop? Reserveer dan tijdig jouw standplaats.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *